Sponsornieuws
Tijdens het slotstuk van wederom een succesvol Oberliga seizoen hebben we vier nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Met trots kunnen wij melden dat Hendriks Administratie, Belasting en Advies - Mark Donders Tegelwerken - Maikel van Keulen Exclusive Wallcovering - MarcelMedia zich hebben verbonden aan onze supportersclub!
Hendriks Administratie, Belasting en Advies Website: hendriksaba.nl |
|
Mark Donders Tegelwerken Telefoon: 06-51034181 |
|
Maikel van Keulen Exclusive Wallcovering Telefoon: 06-12788775 |
|
MarcelMedia Website: marcelmedia.nl |
Om de Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic en al haar activiteiten te kunnen onderhouden en tevens leuke promotionele initiatieven en sfeeracties te kunnen ontplooien, zijn wij op zoek naar bedrijven die zich als sponsor aan ons willen verbinden. Dit in ruil voor onder andere naamsvermelding op onze website en/of activiteiten. Alle inkomsten worden besteed aan de exploitatie van de website, activiteiten van de supportersclub en het promoten van Tilburg Trappers en de ijshockeysport in het algemeen.
Interesse om ook sponsor partner van onze supportersclub te worden, bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op via het emailadres sponsor@trappersfanatic.nl.
Overig nieuws |
|
---|---|
25-03-2024 | Busreis Play-Offs: Blue Devils Weiden |
15-03-2024 | Sfeer WebApp |
11-03-2024 | Seconde Spel |
09-03-2024 | Hockeynight 30-03-2024 |
06-03-2024 | Sfeeractie: 1500 Led Foamsticks |
04-03-2024 | Stappegoor geel/blauw pimpen |
01-03-2024 | Bad Tölz-kaartje 50% vergoed |
01-03-2024 | Play-off Voorspel & Win |
23-02-2024 | Kaaigoed Trofee 2023/2024 |
05-02-2024 | Pre-Playoffs Eat & Greet |
27-01-2024 | Busreis 23-02-2024: Herner EV |
05-01-2024 | AwayDay 2024: Duisburg |
04-01-2024 | Busreis 28-01-2024: Moskitos Essen |
30-12-2023 | Hockeynight 20-01-2024 |
29-12-2023 | Oliebollen |
23-12-2023 | Kerstmutsen Sfeeractie |
30-11-2023 | Busreis 22-12-2023: Herner EV |
27-11-2023 | Chocoladeletter |
14-11-2023 | Hockeynight 09-12-2023 |
13-11-2023 | Verkoop badges ijsbaan |